top of page

2020'DEN BERİ BİLL GATES, AŞI VE RUHSAL GELİŞİM ADINA YAZDIKLARIMDAN DERLEMELER

Bill Gates, dünya sağlık örgütünün en büyük finansörü.


Hmmmm sağlık - örgütü, kulağa hoş geliyor.

Peki bu adam başka nerelere yatırım yapıyor? Yatırımları sağlığı destekleyen mi köstekleyen türden mi?

Bill Gates yatırımlarından bazıları (sağlıkla ilgili bağlantıları kendiniz araştırabilirsiniz, hangi hamster dolabında döndüğünüzü belki görebilirsiniz, çevirdiğiniz çark bakın kimin dümeni)


Coca-Cola

Walmart

Unilever

Kraft-Heinz

Alkol üreticileri

Pfizer, novartis gibi farma şirketleri


Ve çok daha fazlası ile bu adam gıda sektörü ile zehirler, tarım ilaçları ile zehirler, ilaç şirketleri ile zehirler. Doktorları öder, bilim adamlarını öder ve siz ''yetkililer görmüyor mu'' diye sorabilecek kadar naif olabilirsiniz, çünkü aynı adam medyayı da finanse ediyor, yetkilileri de elinde tutuyor. Corona hakkında takıntılı sorulardan bıktığım için uzak durmaya çalışıyorum. o televizyon, o medya tutkunluğu sizlerde var olduğu sürece ben enerjimi boşa harcamış olurum.


***


Ve zalimdi Bill Gates, küresel sermaye, elitler, DSÖ Ve insan kutladı mazlumca (!) Ekonomik kriz vardı Bu yıl az fişek alabildi Sokakta aç susuz hayvanlara mama alamazdı, zaten Afrika'yı da kurtaramıyorduk nasılsa O halde gerisini düşünmese de olurdu Sahi, korkudan nereye kaçacağını bilemeyen, soğuktan ve açlıktan bitkin düşmüş ve zor bela bir yere sığınmış kedi ve köpek yavruları ansızın korkuyla fırlamışlar mıdır yerlerinden? Kuşlar korku ile uyanıp nereye uçtuğunu ve nereye konacağını bilemeden ölüme kanat açmış mıdır bu gece? Dedim ya Masumdu insan zannınca Ah bir de şu Bill Gates olmasaydı ve onun gibi kötüler, hani dünya nüfusunu düşürmeye çalışanlar, cana kıyanlar olmasaydı değil mi?

Yine anlamadı insan....


***


Bu düzen adil mi?

HAYIR... O halde bir düzenin yıkılması nasıl olacak?

Her şey tepe takla olacak her şey.

E tabi acıtacak, zor olacak ama gönülden görebilen, anlayabilen, onaylayan ve Bill Gates, Alon Musk sirkini değil, ilahi iradenin kudretini izleyenler için tüm bunlar kolaylıkla geçecek.


Biraz sakin olun, biraz korkudan çıkın ve iradenizi kullanın. karar verin ve kararlarınızı uygulamak için bedel ödemeye razı olun, bakın nasıl dönüşecek her şey! Dediğim gibi bu dünya bugüne kadar hiç bir zalimin zorbanın sirk seyri olmadı, salladı attı hepsini, bugün de olmayacak, insanların çoğu nasıl ki Musk ve Gates korku tunelinde panik halde çıkış arıyorlar, ben ve benim gibiler, biz yaratanın kudretinin tecelli edişinin rahatlığını yaşıyoruz.


Perçeminden tutulanları izliyoruz, sürüklenerek götürülenleri izliyoruz, sokakların, doğanın temizlenişini izliyoruz. Pislik saçan insanın evine tıkıldığını izliyoruz, yeni ve adil bir dünyanın doğuşunu izliyoruz. Fakat, dikkat edin arkadaşlar, şu an doğum sancısı yaşamaktayız, dikkat edin, ölü bebek doğurmayın, bu fırsat elinize bir daha yüzyıllar boyu geçmeyecek, yer başka yer, gök başka gök olduğunda helak edilenler arasında olmayın, bu şansı kullanın ve sistemden çıkmanın planlarını yapın! Ve daha da önemlisi bunun için bedel ödemekten korkmayın!

Az sonra bebeğinizi kucağınıza alacaksınız!


***


Kısa süre önce Bill Gates'in bir sözünü paylaşmıştım, corona'ya yakalanmamış olan milyonlarca insanın öleceğini söylemişti.


Dün Denver'de hava sıcaklığı 31 derece ani bir düşüş yaşadı ve Kar yağdı


Sizlere gıda stoklamaya başlayın diyeli kaç ay oldu?


Televizyon zıkkımının fısıltıları tatlı geliyor değil mi?


üstelik sizler ''vesvasil hannas'' ın şerrinden Rabbime sığınırım diyerek dolaşırsınız, tıpkı veri yüklenmiş robotların verilerini tekrarlamaları gibi


Vesvasil hannas'ın düğmesine basıp, karşısında çayını yudumlayarak kulak veren, bu tercihi yapan sizsiniz!


***


Windows ve Microsoft'u bulan Bill Gates neden aynı zamanda aşılarla bu kadar yakından ilgileniyor ki!?


Bilgisayarlarla tüm dünya kontrol altında, aynı zamanda dünyaya salınan bilgisayar virüslerine karşı virüs programları üzerinden de ayrıca gelir elde ediliyor.

Aynı şey insanlara da uygulanıyor, aynı mantık, görmelisiniz. sanal/hayalet virüslerle farma şirketlerinin en önemli para damarlarından birini besliyorsunuz!


(23 Kasım 2019)


***


Uzunca bir yol, iki kenarında sarı buğday başakları, açmışım kollarımı, iki elim iki taraftaki buğday başaklarına değerken koşuyorum ve bağırıyorum ''özgürlüüüüüüüüük özgürlüüüüüük''


Elon Musk, Bill Gates veya bakanlar, başbakanlar, cumhur başkanları, devletler, yaptırımlar, küresel güçler, güçler aşağı güçler yukarı, benim gördüğüm tek bir güç var ''ilahi irade''

Sapmadım, saptırmadım, dümdüz, dosdoğru olmaya çalıştım.


Eğer bir süper volkan patlayacaksa bu, yeryüzünün yeniden mineralli toprağa kavuşması anlamına gelecek Eğer mini bir buzul çağı olacaksa bu, yeryüzünün pislikten arınması, toprağın dinlenmesi, su kaynaklarının dolması anlamına gelecek Eğer bir esaret başlayacaksa bu, insanın artık etrafına zarar verme şansının elinden alınması için gereken süre kadar olacak Eğer bir hastalık yayılacaksa bu, gitmesi gerekenlerin gitmesi, kalması gerekenlerin kalması için olacak Ve eğer bir gün tam anlamıyla göklerden yıldızlar yağmaya başlarsa, herkes gördüğü düş kadar, iman ettiği güç kadarını yaşayacak. kimi için özgürlük ve şeffaf bir beden formu, kimi için fizik bedenin korku dolu bir ölüm anlamına gelecek Şunu biliyor ve iman ediyorum ki, ne olursa doğru olacak 666 bana hakim olamayacak, benim seçimim, yaşamım, ödediğim bedeller 777 oldu hep. son günlerde sık sık karşıma çıkan ise 08:08

SEÇİM YAPIN


***


Şu sözler sizde hala alarm çaldırmıyorsa başka yapılacak hiç bir şey yok demektir


Sayın Cumhur bakanımız aşı üretimi ile ilgili olarak şöyle demiş ''.......çalışmalarda gereksiz tekrarlara ve bürokrasiye İZİN VERİLMEMESİ HEDEFE ULAŞMAMIZI KOLAYLAŞTIRACAKTIR....''


Gereksiz tekrarlar? aşıların test edilmesi ile ilgili prosedürlerden mi bahsediyoruz acaba? Peki bunun yağmurdan kaçarken doluya tutulmak olmadığının garantisini kim nasıl verecek? Aşıyı üretecek vakıfların Bill amcanın bağlantıları olduğunu ve bu adamın yaptığı açıklamaları, çıkardığı aşıların yan etkilerini, çarpıttığı bilimsel sonuçları, satın aldığı bilim adamlarını ve 3. dünya ülkelerinde yaptıklarını hepimiz biliyoruz, tüm bunlar bir ülkeyi yöneten, bizim adımıza, bizim için karar verenlerin bizlere açıklaması gereken hususlardır.


BÜROKRASİYE İZİN VERİLMEMESİ demek ise diktatörlüğün açıkça beyan edilmiş olmasıdır, demokrasi de bürokrasiye izin vermemek diye bir şey söz konusu bile değildir. halk biziz, sağlık bizim, aşı üretimi için ayrılacak olan bütçe de bizden çıkıyor, o halde bu karar bizlerin onayına muhtaçtır.


Bu hususta uzun süredir sizlere açıklamalar yapıyorum ve hiç biri kendi üretimim değil, bilimsel açıklamalara dayanmaktadır, benim gibi yüzlerce, binlerce insan dünya çapında kamuoyunu uyandırmaya çalışıyor, bunların içerisinde belki en önemlisi ise yeni bir virüs veya bakterinin tanımlanmasının bilimsel şartı olan o meşhur 10 kriterdir ve kriterlerden hiç biri, özellikle de 3 koch postülatı yerine getirilmemiştir, o zaman soruyorum HANGİ HEDEF???


***


Salgınların gerçek hedefleri ile ilgili söylenenler bugüne kadar perde arkası değerlendirmeleri basiretinden mahrum olan ve sisteme güvenenler tarafından genellikle ''komplo teorisi'' olarak değerlendirilmiştir. Şimdi gerçek hedeflere yönelik bu sisteme güvenenlerin her zaman istedikleri gibi yani ''yetkili açıklamaları'' birer birer düşmeye başladı.


Alman haberlerinde çıkan CDU'lu politikacı Wolfgang Schäuble'nin ifadelerinden yalnızca konuya yönelik olan kısmı çeviri yapıyorum


''Değişime karşı direnç, kriz zamanlarında düşüktür. Bugüne kadar başaramadığımız ekonomik ve finansal birliği şimdi sağlayabiliriz''


Ekonomik ve finansal birlik mi? şimdiye kadar ayrı mıydı? kimden ayrıydı? kiminle birlik? Hastalanma korkusunu bırakıp akıllarınızı son ayarda açın artık, odak noktanız salgın oldu. Şu an fiziksel olarak düşman askeri orduları ülkenize giriyor olsaydı yapacağınız şey bu mu olurdu? yoksa her şeyi boş verip dikkatinizi ülkenizin geleceğine mi verirdiniz?


Bir virüs haberine teslim olduğumuzun farkında olalım artık. kendimiz hastalık korkusu ile panik içerisinde sağa sola koştururken, çocuklarımıza nasıl bir gelecek oluşturuluyor farkına varalım. korkuyu bırakmayan insanların HAYIR deme şanları da lüksleri de yok ve işte tam da bu yüzden bitiyoruz.

Özgür iradenin hakkını vermeyen toplumların veya bireylerin, özgür irade ellerinden alınacaktır, sonra bunun adı Bill Gates, Alon musk, Rockefeller falan olacak değil mi? Günah keçimiz olduğu sürece ne gam!?


***


KORONA VİRÜSÜ İNCELEME

Sevgili arkadaşlar, bilmiyorum ne kadar zaman oldu, bu yeni virüs paniği benim bir kaç güne kadar hiç ilgimi çekmemişti, aslında hala çekmedi ama sizler için rastgele bir Alman medyasından bir haberi seçtim ve hem çevirisini yapıp hem incelemeye, Böylece sizlere hileyi görmeniz için yardımcı olmaya çalışacağım.


ÇEVİRİ: Korona virüsü 3 hafta önce Çin’de ortaya çıkışıyla birlikte, dünya çapında büyük tedirginliğe yol açtı, enfeksiyonların sayısı hızla artıyor

İNCELEME İP UCU: 3 hafta önce ortaya çıktı, hızla artıyor

*

ÇEVİRİ: Almanya’da da bir çok enfeksiyon var

İNCELEME İP UCU: bir çok?

*

ÇEVİRİ: bir aşı virüsü baskılayabilirdi fakat ne yazık ki henüz yok

İNCELEME İP UCU: HENÜZ yok 


Değerli arkadaşlarım bakın, şuraya kadar her şey muallak. 3 hafta önce Çin'den yola çıkmış, Almanya'ya gelmiş, hızla yayılıyormuş ama Almanya'ya geleli ne kadar olduysa artık, henüz sayısı belirsiz bir kaç enfeksiyondan bahsediliyor, Almanya'ya gelince yavaşlamış zaar! 3 hafta da Çin'den buraya gelmiş, Çin'in belli bir bölgesinde kalmış falan falan falan, sanki göç yolu izleyen kuş sürüsü, bir yerden kalkmış bir yerlere doğru gitmiş, bu 3 hafta da Çin'in yarısı ölmesi gerekmez miydi?

Asıl meseleye bakın, korku ilk başta muallak hikaye üzerinden veriliyor ve sonra ‘’ayyyyyy aşı durdurabilirmiş, KEŞKE aşıyı bulsalar’’ dedirtiyor, arkasından ne gelir sizce?


***

Şu sayfada yazdığımı anlamayan, anlamamak için ısrarla direnen, aynı şeyi söylesek bile bunu fark edemeyecek kadar bir karşıtlık saplantısında olan, kendini övmekte içinde olmak üzere bir kitapçık hükmünde yorum yapan, kalabalık kalabalık cümleler kuran, okuduğumda "ne gerek vardı" diye öylece bakıp kaldığım, yarı tiksinti ve yarı acıma hissettiğim kaç kişi varsa, önce bir fikir edineyim, belki ben yanlış anlıyorum düşüncesiyle sayfalarına baktığımda övünüp durdukları şahsiyetlerinin burnuna kadar siyaset ve politika pisliğine batmış olduklarına tanık oluyorum. Meğer bundanmış sürekli kendilerine saldırılıyor sanrısı yaşamaları.


Kardeş, belki anlarsın, hani çıkmadık candan ümit kesilmez ya, bir ümit işte


Ait olduğun o şey parti, din, sosyal sınıf ne olursa olsun, kendisine saldırılmak suretiyle elimine edilmek için zahmetlere, stratejilere gerek olacak kadar büyük bir iyilik pınarı da değil dünya için ki sayelerinizde !


Bill Gates gibi heriflerin önünde durabilecek kadar gücüde yok yine sayenizde


Kendinizi bu kadar büyütmeyin, adamlar senin canını vereceğin önderlerinin maketini yapar (ki yaptı) sende hala üst perdeden dem vurduğun için "uydum robota/yapay zekaya" dediğinin farkına varmayacak kadar doğruluğundan emin olursun


A benim soru işareti beyin süzgecine takılan kardeşim, senin dünyadan haberin yok, lolipop elinde sek sek oynamaktasın, seninle kim niye savaşsın, zaten iptalsin iptal!


***



Tanıtılan Yazılar
Daha sonra tekrar deneyin
Yayınlanan yazıları burada göreceksiniz.
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page